Lifestyle Fotoshoot Nijmegen

Lifestyle Fotoshoot in Nijmegen

Vandaag wil ik je graag meenemen bij deze lifestyle fotoshoot in Nijmegen. We spraken af bij Linda en Dirk thuis om foto’s te maken van hun newborn baby en hun zoontje. Om hun prachtige eerste momenten samen met hun newborn zoontje voorgoed vast te leggen. 

De mooie momenten van een lifestyle fotoshoot 

Ik fotografeer hun momenten van die ochtend al gezinnetje. Het knuffelen, het voeden van hun kindje en vooral het samen zijn. Zo mooi is dat. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar als je hier later op terug kijkt, heeft het zo veel waarde. Juist die kleine momentjes. Zoals de kus bij het wakker worden, het troosten bij het huilen en de lach tijdens het spelen.

Mensen vragen mij weleens, maar wat fotografeer je dan tijdens zo’n lifestyle shoot? Dat is voor iedereen weer anders, dat is ook het mooie. Elk gezinnetje heeft zijn eigen rituelen, manieren van doen en spontane acties. Vaak gebeuren er leuke onverwachte dingen wanneer ik met kinderen werk. Dat maakt het voor mij het leukste. Juist die spontane acties van kinderen zijn onbetaalbaar. Als ik dát mag vastleggen, ben ik er blij. En het gezin natuurlijk ook! 

Het mooiste moment bij deze lifestyle fotoshoot in Nijmegen vond ik de interactie tussen de twee zoontjes. Het oudste zoontje gaf een en al liefde aan zijn newborn broertje. Een kusje hier, een kusje daar. Zo mooi om te zien. 

Bedankt Linda en Dirk voor deze mooie shoot. 

Ben jij ook geïnteresseerd in een lifestyle fotoshoot in de buurt van Nijmegen? Neem dan contact met mij op. 

Liefs, Julie-Ann
Using Format