Kerstfotoshoot in Wijchen

Kerstactie

Kerstfotoshoot in  Wijchen

Boek nu voor maar€45,- een leuke ongedwongen fotoshoot in kerstsfeer.

De kerstfotoshoot duurt maximaal 30 minuten en de foto’s kun je bijvoorbeeld gebruiken voor je persoonlijke kerstkaart.

Je ontvangt 3  mooie foto’s in hoge resolutie.

Wil je een plekje reserveren? Reageer dan snel want  vol=vol 
Newborn Overloon

Lifestyle Newborn Fotoshoot

Marlou benaderde mij voor een Newbornshoot. Ik heb haar een keer ontmoet toen ik mijn haren liet verven bij de kapper.

Ik heb haar toen mijn visitekaartje gegeven, en die had ze nog bewaard, nu vroeg ze of ik foto’s wilde maken van haar eerste kindje.  Hoe leuk is dat?!  ja Super leuk!!


Newborn Fotoshoot Nieuw Bergen


Newborn Fotoshoot Nieuw Bergen

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door Jolein en Rob, Jolein was toen nog zwanger, nu inmiddels bevallen van een prachtige dochter genaamd ” Bobby” Zo’n leuke naam vind ik het! Ik heb voor hun al verschillende opdrachten mogen uitvoeren. En ik mocht deze keer ook weer een Newborn shoot doen van hun tweede dochter.

Bobby was eigenlijk een paar weken te vroeg geboren, maar ze deed het zo goed! Dus Jolein vroeg ik of ik al eerder tijd had om foto’s te komen maken. Gelukkig kon ik iets voor hun betekenen. En we hebben meteen een afspraak gepland.

Op de dag van de fotoshoot is het een beetje bewolkt, en donker in huis. En dan ineens laat de zon zich weer zien. Ik vind het geweldig om met licht te spelen, dus als er een zonnetje erbij is dan maak ik daar gebruik van. Ik maak verschillende foto’s van hun als gezin, maar ook maak ik foto’s van de baby alleen, en van de twee zusjes samen. Zo mooi om te zien hoe trots ze met z’n allen zijn. Het was een fijne newborn shoot!


Bedankt  Rob, Jolein, Pip & Bobby <3


Geboorte Fotografie Boxmeer

Geboorte Fotografie Boxmeer

Op 6 maart om 18:10 krijg ik een telefoontje van Tim. Hij verteld dat de vliezen van Eline zijn gebroken. Voor mij is het de eerste keer dat ik bij een geboorte aanwezig mag zijn, en het ook mag vastleggen. Ik voel me zeer vereerd dat zij de vertrouwen in mij hebben en dat ik dit voor Eline en Tim mag doen. Ik ben bij de supermarkt, Ik reken snel mijn boodschappen af en ga meteen naar huis. Ik pak al mijn spullen bij elkaar en wacht op een telefoontje wanneer ik naar het ziekenhuis mag komen. 

Om 19:45 word ik gebeld door Tim, hij verteld dat Eline al 5 cm ontsluiting heeft en dat ze samen naar het ziekenhuis in Boxmeer gaan. Ik had alles al klaar liggen dus ik ben meteen naar het Ziekenhuis toe gereden. Eenmaal bij het ziekenhuis aangekomen, parkeerde ik mijn auto en loop ik snel naar binnen en vraag ik aan de receptioniste op welke afdeling ik moest zijn.  Ze ligt op kamer nummer 413.  

Ik ga met de lift naar boven,  ik kom op de kamer en er zijn op dat moment 3 verloskundigen aanwezig. Ik vind het super spannend! Ik maakte een korte praatje met de verloskundigen, zodat ik een beetje op de hoogte ben van hoe en wat. Rond 9:15 heeft ze al 10 cm ontsluiting. Wauw wat gaat dat snel! En het is ook nog eens hun eerste kindje, de verloskundige verteld me dat dit wel een uitzondering is.

De bevalling begint nu echt! En Tim puft  met haar mee en hij moedigt haar aan. Eline houdt zich stevig vast aan Tim. Ze doet zo goed haar best. Om 22:42 word Zoë geboren. Tim heeft als eerste zijn dochter vast en daarna geeft hij haar aan Eline. Wauw dit is zo onbeschrijfelijk bijzonder en mooi om mee te maken.


Ook geïnteresseerd in een Geboorte fotosessie ? Neem dan hier contact op.


Newborn Lifestyle Fotografie


Newborn Lifestyle Fotoreportage

Voor mij is het altijd een bijzonder moment als ik een newborn baby mag fotograferen bij de mensen thuis of ergens op lokatie. Laatst was ik bij Shari en Simon in Velden.  Zij hadden mij benaderd en gevraagd of ik foto’s bij hen thuis zou willen maken. Dat doe ik heel graag en vind het helemaal niet erg om daar een stukje voor te rijden! 


Bij een Newborn Lifestyle fotoreportage leg ik de eerste momenten van de newborn baby samen met de ouders vast. Shari vroeg mij of ik ook wat foto’s kon maken van hun kindje in zijn eigen kamer. Natuurlijk doe ik dat! Ik kwam op zijn kamer, maar wat een leuke kamer zeg! Super mooi gestyled! Hierdoor kreeg ik extra inspiratie en heb meteen mooie detail foto’s gemaakt van de kamer. Super 
als herinnering voor later. 


Bij een Newborn Lifestyle fotoreportage neem ik eigelijk alleen mijn camera en eventueel mijn reflectiescherm mee. Ik maak namelijk gebruik van natuurlijk daglicht, zodat de foto’s precies zo eruit zien zoals het die dag was. Daar ligt de magie. En dat is wat de foto’s zo speciaal maakt. Verder maak ik de foto’s helemaal eigen, omdat ik spullen gebruik van de baby zelf. Zo kan ik de baby vastleggen precies zoals de ouders hem of haar ook kennen. 

Ook geïnteresseerd in een newborn Lifestyle fotosessie ? Neem dan hier contact op.


Trouwreportage voor een liefdevol koppel uit Wijchen


Trouw reportage voor een liefdevol koppel uit Wijchen 

Toen ik werd benaderd voor een trouw reportage door dit prachtige stel uit Wijchen zei ik meteen ja. Al helemaal toen ik hoorde dat de bruiloft in de Ardennen zou plaatsvinden. Ik vond het erg mooi om te horen dat zij eigenlijk alleen met mij een gesprek hadden gehad voor hun trouw reportage en zonder andere trouwfotografen te benaderen meteen voor mij kozen. De klik was er ook meteen al, van beide kanten. En wat werd het een mooie dag.

 Trouw reportage in de Ardennen 

 De dag van tevoren ben ik samen met mijn vriend naar de Ardennen gereden in onze camper. We verbleven op een camping in de buurt zodat we de dag voor de bruiloft de locatie al konden bekijken. Het was een prachtige grote villa midden in de natuur. Mijn vriend heeft mij de hele dag geassisteerd van het vasthouden van reflectieschermen tot het zoeken naar de mooiste plekjes voor de foto’s. Toen ik ’s ochtends op de dag van de bruiloft aankwam op locatie zat de bruid al in de visagie. Natuurlijk zijn dat ook mooie momenten om vast te leggen, dus pakte ik meteen mijn camera erbij. Daar waar de bruid zat was trouwens ook een prachtige plek met uitzicht over het bos. Na deze eerste foto’s ben ik samen met mijn vriend een mooie plek gaan zoeken om de jurk op te hangen. De trouwjurk mag natuurlijk niet ontbreken in een trouw reportage. Daarna ben ik nog samen met de bruidegom wat foto’s gaan maken. 

De ontmoeting & de ceremonie

De dag van tevoren had ik samen met Pasja en Dirk-Jan al gekeken naar een mooie plek voor de ontmoeting. Dit is natuurlijk een van die momenten die gewoon vastgelegd moet worden. Beneden aan de trap ontmoette het stel elkaar. Klaar om het ja-woord te geven. De blikken die de bruid en bruidegom elkaar gaven waren natuurlijk erg bijzonder. 

 Ook de ceremonie was mooi. De kinderen voerden wat toneelstukjes op. Er werden mooie speeches gehouden. En de vader van de bruidegom speelde nog een erg mooi nummer op de gitaar. Al met al een hele mooie ceremonie. Na de ceremonie zijn we nog even het bos in gelopen om foto’s te maken. Bij een prachtige waterval en bij het water op een steiger. 

Om nét wat anders te doen stelde ik voor om alle kinderen het boeket te laten vangen. Ook dat zijn hele mooie foto’s geworden.

Erg fijne en speciale trouw reportage

Het was een hele mooie zonnige dag. Er hing een hele fijne sfeer. Het was een erg intieme bruiloft met een klein select groepje. Dat maakte het ook zo speciaal. 

Het mooiste aan deze dag vond ik dat ik échte emoties heb kunnen vastleggen. Zowel Pasja, Dirk-Jan als hun familie waren mooie en open mensen. Een warme familie. Mooi om op camera vast te leggen. Een traan, een lach en erg veel liefde. Ik voelde mij helemaal welkom, dat is natuurlijk erg fijn als fotograaf. 

De berichtjes die ik naderhand kreeg met “bedankt voor de onvergetelijke dag” waren voor mij ook onvergetelijk. 

Bedankt Pasja en Dirk-Jan dat ik voor jullie deze mooie dag heb mogen vastleggen. 

Voor meer informatie over trouw reportages (in Wijchen of door heen Nederland) kijk dan hier.

Liefs, Julie-Ann


Lifestyle Fotoshoot Nijmegen

Lifestyle Fotoshoot in Nijmegen

Vandaag wil ik je graag meenemen bij deze lifestyle fotoshoot in Nijmegen. We spraken af bij Linda en Dirk thuis om foto’s te maken van hun newborn baby en hun zoontje. Om hun prachtige eerste momenten samen met hun newborn zoontje voorgoed vast te leggen. 

De mooie momenten van een lifestyle fotoshoot 

Ik fotografeer hun momenten van die ochtend al gezinnetje. Het knuffelen, het voeden van hun kindje en vooral het samen zijn. Zo mooi is dat. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar als je hier later op terug kijkt, heeft het zo veel waarde. Juist die kleine momentjes. Zoals de kus bij het wakker worden, het troosten bij het huilen en de lach tijdens het spelen.

Mensen vragen mij weleens, maar wat fotografeer je dan tijdens zo’n lifestyle shoot? Dat is voor iedereen weer anders, dat is ook het mooie. Elk gezinnetje heeft zijn eigen rituelen, manieren van doen en spontane acties. Vaak gebeuren er leuke onverwachte dingen wanneer ik met kinderen werk. Dat maakt het voor mij het leukste. Juist die spontane acties van kinderen zijn onbetaalbaar. Als ik dát mag vastleggen, ben ik er blij. En het gezin natuurlijk ook! 

Het mooiste moment bij deze lifestyle fotoshoot in Nijmegen vond ik de interactie tussen de twee zoontjes. Het oudste zoontje gaf een en al liefde aan zijn newborn broertje. Een kusje hier, een kusje daar. Zo mooi om te zien. 

Bedankt Linda en Dirk voor deze mooie shoot. 

Ben jij ook geïnteresseerd in een lifestyle fotoshoot in de buurt van Nijmegen? Neem dan contact met mij op. 

Liefs, Julie-Ann

Portretfotograaf Nieuw Bergen|kinderportret
Portretfotograaf Nieuw Bergen|kinderportret

Portretfotograaf Nieuw Bergen|kinderportret Afgelopen donderdag heb ik een kinderportret fotoshoot gehad in Nieuw Bergen met Kim en haar drie kinderen. Ze had bij mij een fotoshoot gewonnen en zij wilde graag foto’s laten maken van haar kinderen. Weer een leuke uitdaging voor mij, want Ik vind het hartstikke leuk om kinderen te fotograferen! Juist omdat kinderen zo puur zijn! We hadden afgesproken aan het eind van de dag bij een prachtig natuurgebied de Maasduinen in Nieuw Bergen. We liepen een stukje door het natuurgebied en ik maakte verschillende foto’s van de kinderen. Natuurlijk moest mama van mij ook even op de foto! Zij had inmiddels de fotoshoot gewonnen! :-) 

 Wil je een mooie herinnering van je kinderen? 

 Neem dan even contact met me op! Ik wil graag iets voor jou betekenen. 


Kinderportret

Vandaag had ik een super leuke  kinderportret fotoshoot  met Esteé en Sev bij mij in de fotostudio in Nieuw Bergen. Omdat de kerst er alweer aankomt, is het natuurlijk hartstikke leuk om alvast in die sfeer te komen. Bij deze kinderportret fotoshoot speciaal in kerstsfeer, gebruikte ik twee verschillende achtergronden, om variërende beelden te krijgen.  Wat ik zo leuk vond was dat Esteé haar huisdier had meegenomen ” een schattige chiwawa”  Super leuk! :-) Het is voor mij altijd een uitdaging om  kinderen mooi op de foto te krijgen. Die uitdaging ga ik graag aan! :-D 

Wil je een mooie herinnering van je kinderen, je huisdier, of misschien wel van jezelf? ;-)

Neem dan even contact met me op! Ik wil graag iets voor jou betekenen. 
Using Format