Geboorte Fotografie Boxmeer

Geboorte Fotografie Boxmeer

Op 6 maart om 18:10 krijg ik een telefoontje van Tim. Hij verteld dat de vliezen van Eline zijn gebroken. Voor mij is het de eerste keer dat ik bij een geboorte aanwezig mag zijn, en het ook mag vastleggen. Ik voel me zeer vereerd dat zij de vertrouwen in mij hebben en dat ik dit voor Eline en Tim mag doen. Ik ben bij de supermarkt, Ik reken snel mijn boodschappen af en ga meteen naar huis. Ik pak al mijn spullen bij elkaar en wacht op een telefoontje wanneer ik naar het ziekenhuis mag komen. 

Om 19:45 word ik gebeld door Tim, hij verteld dat Eline al 5 cm ontsluiting heeft en dat ze samen naar het ziekenhuis in Boxmeer gaan. Ik had alles al klaar liggen dus ik ben meteen naar het Ziekenhuis toe gereden. Eenmaal bij het ziekenhuis aangekomen, parkeerde ik mijn auto en loop ik snel naar binnen en vraag ik aan de receptioniste op welke afdeling ik moest zijn.  Ze ligt op kamer nummer 413.  

Ik ga met de lift naar boven,  ik kom op de kamer en er zijn op dat moment 3 verloskundigen aanwezig. Ik vind het super spannend! Ik maakte een korte praatje met de verloskundigen, zodat ik een beetje op de hoogte ben van hoe en wat. Rond 9:15 heeft ze al 10 cm ontsluiting. Wauw wat gaat dat snel! En het is ook nog eens hun eerste kindje, de verloskundige verteld me dat dit wel een uitzondering is.

De bevalling begint nu echt! En Tim puft  met haar mee en hij moedigt haar aan. Eline houdt zich stevig vast aan Tim. Ze doet zo goed haar best. Om 22:42 word Zoë geboren. Tim heeft als eerste zijn dochter vast en daarna geeft hij haar aan Eline. Wauw dit is zo onbeschrijfelijk bijzonder en mooi om mee te maken.


Ook geïnteresseerd in een Geboorte fotosessie ? Neem dan hier contact op.

Using Format