Newborn Fotoshoot Nieuw Bergen


Newborn Fotoshoot Nieuw Bergen

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door Jolein en Rob, Jolein was toen nog zwanger, nu inmiddels bevallen van een prachtige dochter genaamd ” Bobby” Zo’n leuke naam vind ik het! Ik heb voor hun al verschillende opdrachten mogen uitvoeren. En ik mocht deze keer ook weer een Newborn shoot doen van hun tweede dochter.

Bobby was eigenlijk een paar weken te vroeg geboren, maar ze deed het zo goed! Dus Jolein vroeg ik of ik al eerder tijd had om foto’s te komen maken. Gelukkig kon ik iets voor hun betekenen. En we hebben meteen een afspraak gepland.

Op de dag van de fotoshoot is het een beetje bewolkt, en donker in huis. En dan ineens laat de zon zich weer zien. Ik vind het geweldig om met licht te spelen, dus als er een zonnetje erbij is dan maak ik daar gebruik van. Ik maak verschillende foto’s van hun als gezin, maar ook maak ik foto’s van de baby alleen, en van de twee zusjes samen. Zo mooi om te zien hoe trots ze met z’n allen zijn. Het was een fijne newborn shoot!


Bedankt  Rob, Jolein, Pip & Bobby <3

Using Format