Trouwreportage voor een liefdevol koppel uit Wijchen


Trouw reportage voor een liefdevol koppel uit Wijchen 

Toen ik werd benaderd voor een trouw reportage door dit prachtige stel uit Wijchen zei ik meteen ja. Al helemaal toen ik hoorde dat de bruiloft in de Ardennen zou plaatsvinden. Ik vond het erg mooi om te horen dat zij eigenlijk alleen met mij een gesprek hadden gehad voor hun trouw reportage en zonder andere trouwfotografen te benaderen meteen voor mij kozen. De klik was er ook meteen al, van beide kanten. En wat werd het een mooie dag.

 Trouw reportage in de Ardennen 

 De dag van tevoren ben ik samen met mijn vriend naar de Ardennen gereden in onze camper. We verbleven op een camping in de buurt zodat we de dag voor de bruiloft de locatie al konden bekijken. Het was een prachtige grote villa midden in de natuur. Mijn vriend heeft mij de hele dag geassisteerd van het vasthouden van reflectieschermen tot het zoeken naar de mooiste plekjes voor de foto’s. Toen ik ’s ochtends op de dag van de bruiloft aankwam op locatie zat de bruid al in de visagie. Natuurlijk zijn dat ook mooie momenten om vast te leggen, dus pakte ik meteen mijn camera erbij. Daar waar de bruid zat was trouwens ook een prachtige plek met uitzicht over het bos. Na deze eerste foto’s ben ik samen met mijn vriend een mooie plek gaan zoeken om de jurk op te hangen. De trouwjurk mag natuurlijk niet ontbreken in een trouw reportage. Daarna ben ik nog samen met de bruidegom wat foto’s gaan maken. 

De ontmoeting & de ceremonie

De dag van tevoren had ik samen met Pasja en Dirk-Jan al gekeken naar een mooie plek voor de ontmoeting. Dit is natuurlijk een van die momenten die gewoon vastgelegd moet worden. Beneden aan de trap ontmoette het stel elkaar. Klaar om het ja-woord te geven. De blikken die de bruid en bruidegom elkaar gaven waren natuurlijk erg bijzonder. 

 Ook de ceremonie was mooi. De kinderen voerden wat toneelstukjes op. Er werden mooie speeches gehouden. En de vader van de bruidegom speelde nog een erg mooi nummer op de gitaar. Al met al een hele mooie ceremonie. Na de ceremonie zijn we nog even het bos in gelopen om foto’s te maken. Bij een prachtige waterval en bij het water op een steiger. 

Om nét wat anders te doen stelde ik voor om alle kinderen het boeket te laten vangen. Ook dat zijn hele mooie foto’s geworden.

Erg fijne en speciale trouw reportage

Het was een hele mooie zonnige dag. Er hing een hele fijne sfeer. Het was een erg intieme bruiloft met een klein select groepje. Dat maakte het ook zo speciaal. 

Het mooiste aan deze dag vond ik dat ik échte emoties heb kunnen vastleggen. Zowel Pasja, Dirk-Jan als hun familie waren mooie en open mensen. Een warme familie. Mooi om op camera vast te leggen. Een traan, een lach en erg veel liefde. Ik voelde mij helemaal welkom, dat is natuurlijk erg fijn als fotograaf. 

De berichtjes die ik naderhand kreeg met “bedankt voor de onvergetelijke dag” waren voor mij ook onvergetelijk. 

Bedankt Pasja en Dirk-Jan dat ik voor jullie deze mooie dag heb mogen vastleggen. 

Voor meer informatie over trouw reportages (in Wijchen of door heen Nederland) kijk dan hier.

Liefs, Julie-Ann

Using Format