Newborn Lifestyle Fotografie


Newborn Lifestyle Fotoreportage

Voor mij is het altijd een bijzonder moment als ik een newborn baby mag fotograferen bij de mensen thuis of ergens op lokatie. Laatst was ik bij Shari en Simon in Velden.  Zij hadden mij benaderd en gevraagd of ik foto’s bij hen thuis zou willen maken. Dat doe ik heel graag en vind het helemaal niet erg om daar een stukje voor te rijden! 


Bij een Newborn Lifestyle fotoreportage leg ik de eerste momenten van de newborn baby samen met de ouders vast. Shari vroeg mij of ik ook wat foto’s kon maken van hun kindje in zijn eigen kamer. Natuurlijk doe ik dat! Ik kwam op zijn kamer, maar wat een leuke kamer zeg! Super mooi gestyled! Hierdoor kreeg ik extra inspiratie en heb meteen mooie detail foto’s gemaakt van de kamer. Super 
als herinnering voor later. 


Bij een Newborn Lifestyle fotoreportage neem ik eigelijk alleen mijn camera en eventueel mijn reflectiescherm mee. Ik maak namelijk gebruik van natuurlijk daglicht, zodat de foto’s precies zo eruit zien zoals het die dag was. Daar ligt de magie. En dat is wat de foto’s zo speciaal maakt. Verder maak ik de foto’s helemaal eigen, omdat ik spullen gebruik van de baby zelf. Zo kan ik de baby vastleggen precies zoals de ouders hem of haar ook kennen. 

Ook geïnteresseerd in een newborn Lifestyle fotosessie ? Neem dan hier contact op.

Using Format