Portretfotograaf Nieuw Bergen|kinderportret
Portretfotograaf Nieuw Bergen|kinderportret

Portretfotograaf Nieuw Bergen|kinderportret Afgelopen donderdag heb ik een kinderportret fotoshoot gehad in Nieuw Bergen met Kim en haar drie kinderen. Ze had bij mij een fotoshoot gewonnen en zij wilde graag foto’s laten maken van haar kinderen. Weer een leuke uitdaging voor mij, want Ik vind het hartstikke leuk om kinderen te fotograferen! Juist omdat kinderen zo puur zijn! We hadden afgesproken aan het eind van de dag bij een prachtig natuurgebied de Maasduinen in Nieuw Bergen. We liepen een stukje door het natuurgebied en ik maakte verschillende foto’s van de kinderen. Natuurlijk moest mama van mij ook even op de foto! Zij had inmiddels de fotoshoot gewonnen! :-) 

 Wil je een mooie herinnering van je kinderen? 

 Neem dan even contact met me op! Ik wil graag iets voor jou betekenen. 

Using Format